Nieuws

Op deze pagina houden we u op de hoogte van het laatste nieuws van Boom. 
BHV-team up-to-date
19.04.2024

Het BHV-team van 18 bedrijfshulpverleners van Boom B.V. en Antonides B.V. is weer helemaal up-to-date! Deze week gingen onze bedrijfshulpverleners oefenen met het blussen van diverse brandjes in samenwerking met KF Opleidingen BHV - EHBO uit Oosterwolde.

Glaswerk voor Stad & Esch
04.04.2024

Na de zomer zal onze zusteronderneming Antonides B.V. verhuizen naar een mooie nieuwe locatie. Dit betekent dat we bij Antonides al zijn begonnen aan de grote opruiming/voorjaarsschoonmaak.

Nestkasten in de boom en op het dak bij Boom
22.03.2024

Nestkasten in de boom en op het dak bij Boom! Als aanvulling op de eerder aangebrachte nestkasten hebben we nu ook twee nestkasten opgehangen voor de torenvalk. Deze nestkasten zijn gemaakt door zorgboerderij De Maargies Hoeve uit Kallenkote. 

LED-Lampen
15.03.2024

We gaan weer een stapje verder in het verduurzamen van ons bedrijfspand. Deze week is de firma TIB Bakker gestart met het aanbrengen van LED-verlichting op de expeditie en in onze grote productieruimte. Vervolgens zullen we ook een van onze magazijnen voorzien van LED verlichting.

Werken bij Boom
05.03.2024

Werken bij Boom? Dat kan! Heb jij een oog voor procesoptimalisatie en duurzaamheid? Dan hebben wij een mooie rol als Supply Chain Engineer of als Supply Chain Trainee voor jou beschikbaar!