Boom genomineerd Drentse Onderneming van het Jaar 2021

29 september 2021 – Helaas… geen finaleplaats voor Drentse Onderneming van het Jaar 2021. Los van het feit dat we niet door zijn, zijn we nog steeds super trots op de nominatie! Het is een eer om genomineerd te worden uit de vele Drentse bedrijven. Onze felicitaties gaan naar de drie fanalisten Fuhler Loon- en verhuurbedrijf, Olba en Pandriks Bake Off B.V. De nominatieavond was live te volgen. Heeft u deze gemist? Bekijk de uitzending hier >

Bekijk ook de foto-impressie van de nominatieavond >


Hieronder de video van onze pitch:

Het idee achter ‘Drentse Onderneming van het Jaar’

Door het jaarlijks toekennen van de titel, toont de Stichting haar bewondering en waardering voor alle zeer uiteenlopende, Drentse ondernemingen. De gedachte erachter is dat het belang van goed ondernemerschap wordt onderstreept, zowel voor de economie als de werkgelegenheid in Drenthe.

Augustus 2021 – Wat een eer dat ons familiebedrijf genomineerd was voor de titel ‘Drentse Onderneming van het Jaar 2021’! Stichting “Drentse Onderneming van het Jaar” selecteert ieder jaar bedrijven die door hun inzet, innovaties, maatschappelijke betrokkenheid, beleid en strategie boven het maaiveld uitsteken. Drenthe kent ruim 40.000 ondernemingen, daarom zijn we extra trots dat wij één van de 7 genomineerde bedrijven mochten zijn!

Meer informatie op Drentse Onderneming van het jaar >