eosine van Boom

Gebruiksklare (ready to use) Eosine oplossing

Met trots presenteren wij in samenwerking met het Martini Ziekenhuis de gebruiksklare (ready to use) Eosine oplossing.

Naast een gebruiksklare Hematoxyline bieden we ook een gebruiksklare Eosine oplossing, als set bieden we een hoge stabiele kwaliteit HE kleuring voor Pathologie en Histologie. Hieronder vindt u ervaringen van pathologen van het Martini Ziekenhuis in Groningen.

"De gebruiksklare Eosine, in combinatie met de Hematoxyline oplossing van het Boomlabel, kijkt zeer prettig, geeft veel details en een mooi contrast weefsel."

"De gebruiksklare Eosine en Hematoxyline oplossing van het Boomlabel geven een constante goede kwalitatieve kleuring. Dit conform gestelde criteria van de UK NEQAS met veel kern details, een goede sterkte (niet te sterk, niet te zwak), en een goede paars/blauwe gelijkmatige kleuring. Bovendien is er geen achtergrondkleuring en zijn de Eosinofiele granulocyten goed zichtbaar. We ervaren bij Boom een constante levering wat ons een continue kwaliteit en zekerheid geeft."

"Door samen te werken met Boom hebben we onze krachten gebundeld om zo tot een kwaliteitsproduct te komen welke een goede bijdrage levert aan de verbetering van de diagnostiek. Doordat de productie bij Boom in Meppel plaatsvindt zijn we niet afhankelijk van het buitenland en vindt er een snelle levering plaats, hierdoor hoeft geen lang transport plaats te vinden wat ook weer bijdraagt aan het milieu. De communicatielijnen zijn kort, de medewerkers van Boom reageren snel en transparant en komen hun afspraken na. Wij doen hierbij zeker een aanbeveling aan andere laboratoria om de gebruiksklare Eosine en Hematoxyline oplossing van Boom te gaan gebruiken. Het heeft een goede prijs, een goede kwaliteit en er is een snelle levering."

Gratis HE testset

Er is bewust gekozen voor een gebruiksklare (ready to use) oplossingen, nu steeds meer laboratoria ervaren dat ook verdunningen veelal geregistreerd moeten worden met een lotnummer en dit meer administratie met zich mee brengt. Een gebruiksklare (ready to use) oplossing biedt stabiliteit in de kwaliteit en vereenvoudigd ISO accreditatie aanzienlijk.


Wilt u zelf ervaren wat de hoge kwaliteit HE kleuring met Eosine en Hematoxyline van het Boomlabel aan uw diagnostiek kan toevoegen?

Wij bieden u de mogelijkheid om een gratis HE testset aan te vragen van onze gebruiksklare Eosine (250ml) en Hematoxyline (500ml) oplossing voor Histologie.

Gratis HE testset aanvragen

Vergelijk voorbeelden met uw eigen kleurstraat 

Ook bieden wij, samen met het Martini Ziekenhuis, u de gelegenheid om een paar coupes op te sturen naar Boom, om deze door het laboratoria in het Martini Ziekenhuis te laten kleuren zodat u deze kunt vergelijken met uw eigen kleurstraat.

Om u, na overtuiging van de kwaliteit, te voorzien van scherpe prijzen en hoge leverbetrouwbaarheid bieden wij ook de mogelijkheid om voor artikelen klantvoorraad aan te laten leggen op basis van standing orders of een abonnement zodat u verder geen omkijken naar heeft en niets misgrijpt. Deze opzet kunt u met uw accountmanager binnen Boom of onze Productspecialist Life Science verder afstemmen. De gebruiksklare Eosine en Hematoxyline worden momenteel aangeboden in een 2,5L verpakking. Andere eenheden zijn bespreekbaar.

Samen met u draagt Boom graag bij aan het verbeteren van de diagnostiek!

Laat uw coupes kleuren door Martini