Stadswandeling tijdens de introductiemiddag bij Boom

Geslaagde Boom introductiemiddag

8 december 2023 - Vandaag organiseerden we wederom een gezellige Boom introductiemiddag. Dit keer hadden we een groep van acht nieuwe collega’s die het afgelopen jaar bij Boom zijn gestart.

Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s zich ’thuis’ voelen bij Boom en Boom plus haar collega’s beter leren kennen. Daarom werden ze uitgenodigd voor een introductiemiddag in Herberg ’t Plein in Meppel. Met dit initiatief van onze HR-afdeling zorgen we voor een gezellig en ontspannen start voor onze nieuwe collega’s bij Boom.

En wat doe tijdens introductiemiddag bij een bedrijf dat zijn roots al bijna 130 jaar in Meppel heeft? Natuurlijk ga je dan Meppel verkennen! Een stadsgids van Stichting Oud Meppel heeft ons vol enthousiasme meegenomen door de stad.

Hiernaast vertelde onze directeur Bertjan Boom alles over de rijke historie van Boom. Uiteraard keken we niet alleen terug, maar ook zeker vooruit. Daarom gaf onze commercieel manager Geert de Vries een inkijkje in de missie van Boom voor komende jaren.