logistiek bij Boom

Nieuwe LED-verlichting

15 maart 2024 - We gaan weer een stapje verder in het verduurzamen van ons bedrijfspand.

Deze week is de firma TIB Bakker gestart met het aanbrengen van LED-verlichting op de expeditie en in onze grote productieruimte. Vervolgens zullen we ook een van onze magazijnen voorzien van LED verlichting. Het licht brandt hier iedere werkdag minstens 8 uur per dag dus de overstap naar LED-verlichting zal dan ook direct een verschil maken. Naast de binnenverlichting gaan we ook buiten aan de slag met de straatverlichting, naast weinig licht op ons parkeerterrein gaan we ook hier overstappen op betere verlichting in LED.

LED-verlichting heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele verlichtingstechnologieën zoals gloeilampen en tl-buizen. LED-verlichting verbruikt tot 80-90% minder energie dan traditionele lampen, gaat tot 25 keer langer mee en bevat geen giftige stoffen en is dus een stuk milieuvriendelijker.

De nieuwe verlichting geeft ook veel beter licht dan onze traditionele TL verlichting en zal op de werkvloer voor betere werkomstandigheden zorgen waardoor het lezen/scannen van labels en etiketten ook een stuk makkelijker wordt. Dit maakt het voor onze collega’s ook een stuk aangenamer.

Meer nieuws >