Nieuwe webshop

16 oktober 2023 - Goed nieuws! Vandaag gingen wij live met onze nieuwe webshop. Met onze nieuwe webshop hebben we nog meer mogelijkheden om het bestellen van laboratorium apparatuur, benodigdheden en chemicaliën eenvoudiger en gebruiksvriendelijker te maken. Door gebruik te maken van onze webshop, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €200,-*
  • Eenvoudig uw artikelen opnieuw bestellen middels uw favorietenlijst(en) of via ‘Snel bestellen’
  • Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk klantenportaal • Meerdere accounts per bedrijf toevoegen en beheren
  • Eenvoudig zoeken met behulp van filters of op artikelnummer of omschrijving

Inloggen in de nieuwe webshop 

Bent u bestaande klant bij Boom? Vanaf maandag 16 oktober 2023 kunt u inloggen in ons nieuwe klantenportaal. Dit doet u door een nieuw wachtwoord aan te vragen middels ‘Wachtwoord vergeten/veranderen’. U ontvangt vervolgens een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. 

Uw favorieten 

We willen benadrukken dat dit pas het begin is. We werken nog steeds hard aan het perfectioneren van onze webshop om aan al uw wensen te voldoen. Heeft u in de afgelopen week artikelen toegevoegd aan uw favorietenlijst(en). Houd er rekening mee dat het kan voorkomen dat deze (nog) niet in uw favorietenlijst staan in de nieuwe webshop. 

Hulp nodig? 

Heeft u vragen of komt u er niet uit? Dan staat ons team voor u klaar om u te helpen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier


* Exclusief de tijdelijke energie- en brandstoftoeslag á €7,50