Zien wij u op onze open dag?

26 oktober 2023 – Volgende week zaterdag 4 november doet Boom mee aan de Open Bedrijvendag Meppel. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur!

Tijdens deze dag krijgt u een kijkje achter de schermen bij Boom. Zo kunt u een route volgen door ons magazijn en productie laboratorium. Wist u dat ons bedrijfspand naast kantoren e.d. meer dan 10 magazijnen, waaronder 3 palletmagazijnen met een capaciteit van 2000 pallets omvat? We hebben 8,1 km aan stellingplanken!

 In ons productie laboratorium, zullen we diverse proefjes. Ook aan de jonge bezoekers hebben wij gedacht. Kinderen mogen zelf aan de slag in het laboratorium en mogen hun inpakskills laten zien bij de inpaktafel. Hiervoor kunnen ze hun eigen Boom diploma’s verdienen. Uiteraard hebben wij ook weer een leuke prijsvraag voor de bezoekers.

Altijd al eens binnen willen kijken in een laboratorium, dan is een bezoek aan Boom zeker de moeite waard. Ontdek waar wij als laboratoriumleverancier allemaal rekening mee moeten houden voor wat betreft de veiligheid van het werken en opslaan van gevaarlijke chemicaliën. Tot ziens op zaterdag 4 november!

Bezoekadres: Rabroekenweg 20 7942 JE, Meppel

Wilt u weten welke bedrijven in Meppel er nog meer meedoen aan de openbedrijvendag? Kijk dan op de website van OBDD >