Nieuwe zonnepanelen rijwielstalling voor Boom

11 november 2021 – En dan nu de onthulling! Een aantal weken geleden kondigden wij aan dat we waren gestart met een nieuw project om te verduurzamen. Wij onthullen graag het mooie eindresultaat van onze zonnepanelen rijwielstalling/overkapping.

Even opladen

Bezoekers en collega’s van Boom kunnen vol opgeladen naar huis! Naast de 2 dubbele EV-laadpalen waar elektrische auto’s kunnen worden opgeladen, is het ook mogelijk om de e-bike op te laden in de rijwielstalling. Het dak van de stalling bestaat uit 48 zonnepanelen. Hierdoor kunnen de elektrische auto’s en e-bikes volledig worden opgeladen met groene energie.

Overkapping

Daarnaast heeft de fietsenstalling aan de andere zijde een mooie overkapping. Even lekker buiten zitten in de schaduw tijdens warme zomerdagen. Of juist toch even een frisse neus halen wanneer het regent. En uiteraard ideaal voor een gezellige Boom BBQ.

Timelaps

Om een goede indruk te geven van ons mooie project, hebben we een gave timelaps gemaakt van de installatie van de zonnepanelen rijwielstalling.