Verbouwing bij Boom

15 juni 2023 – Wanneer u de afgelopen maanden telefonisch contact met ons hebt gehad, heeft u wellicht de nodige bouwgeluiden op de achtergrond wel gehoord. In april zijn we enthousiast gestart met een grootschalig renovatieproject van onze kantoren.
Een belangrijk aspect van deze verbouwing is in het kader van duurzaamheid. Door te investeren in groene energieoplossingen gaan de kantoren volledig van het gas af. Vorige week zijn de warmtepompen op het dak zijn geplaatst, wat ons in staat stelt om efficiënt en milieuvriendelijk te verwarmen en koelen. Ook wilden we graag bestaande materialen, zoals wanden, deuren en vloeren, zoveel mogelijk behouden en hergebruiken.

Daarnaast hebben we ook veel aandacht besteed aan het creëren van een zo praktisch mogelijke nieuwe indeling, waarbij rekening is gehouden met de wensen van onze verschillende afdelingen. Een opvallende verandering is het gebruik van meer glas in de gangen. Hierdoor zijn de ruimten transparanter gemaakt en bevorderen we een gevoel van openheid en samenwerking tussen de afdelingen. Het stimuleren van een inspirerende werkomgeving vinden we bij Boom belangrijk en we zijn ervan overtuigd dat deze vernieuwingen hieraan bijdragen.

De verbouwing verloopt op schema. We zijn al erg nieuwsgierig naar het eindresultaat en kijken ernaar uit om onze vernieuwde werkomgeving met u te delen en te horen wat u ervan vindt.

PS: Ook werken in onze nieuwe werkomgeving binnen ons familiebedrijf. Wij zijn nog op zoek naar collega’s.

Bekijk onze vacatures